0182 607 276 info@laoliva-gouda.nl

ETEN IN LA OLIVA GOUDA

Maak kennis met hét restaurant in Gouda

Maak kennis met hét restaurant op de markt in Gouda

Mocht je op zoek zijn naar een lekker restaurant in Gouda dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor de lekkerste gerechten.

Kom ook Mediterraans eten in Gouda als je zeker wilt weten dat je een gezellige dag kunt beleven. Aangezien nog niet iedereen bekend is met ons restaurant in Gouda hebben we besloten om het een en ander in dit artikel voor je op een rijtje te zetten!

Ons restaurant in Gouda

Goed, wie zij wij vraag je je af? Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien zijn wij actief als restaurant in Gouda. Dit betekent dat wij ons echt volledig richten op eten uit het Mediterraans gebied.

Kom langs om te genieten van een heerlijk bord paella of geniet van een uitgebreide tapas of onze aanraders: Pasta truffel, vlees en grill, verse vis en desserts. Het is mogelijk om langs te komen voor een lunch of diner, maar ook voor een tussendoortje is er bij ons altijd plek. De mensen die last hebben van bepaalde allergieën of die dieetwensen hebben kunnen dit op voorhand altijd even laten weten. Onze chefs zorgen er vervolgens voor dat hier rekening mee wordt gehouden.

Afhaal of een plekje in de zaak?

Door de versoepelingen is het op dit moment weer mogelijk om langs te komen bij ons in de zaak. Dit maakt het mogelijk om eindelijk weer eens echt lekker uit eten te gaan in Gouda. Voor de mensen die nog niet zoveel zin hebben om langs te komen is het ook mogelijk om te kiezen voor ons afhaalmenu. Door middel van het afhaalmenu kan je genieten van de gerechten die je van ons gewend bent, alleen dan gewoon vanuit je eigen huis.

Mocht je zelf willen weten welke gerechten er te vinden zijn dan raden wij je aan om even een kijkje te nemen op de menukaart. Door dit zelf door te nemen zie je in een oogopslag wat je kan bestellen bij het Mediterraans eten in Gouda!

Welkom bij La Oliva

Reserveer online

DIRECT AAN DE MARKT GOUDA

Ook heerlijk uit eten gaan in Gouda?

De kans is groot dat jij van plan bent om lekker uit eten te gaan in Gouda. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Bij ons zit je altijd goed als je eens lekker Mediterraans wilt eten in Gouda. Door de talloze gerechten zal ook jij kennis kunnen maken met de Mediterraanse keuken en een super leuke avond kunnen beleven. benieuwd wat je van ons restaurant in Gouda kunt verwachten? lees dan snel verder, we hebben het een en ander voor je uiteengezet.

Mediterraans eten in Gouda

Mocht je zelf Mediterraans willen eten in Gouda dan zit je bij ons altijd goed. Ons restaurant in Gouda heeft zich gespecialiseerd in gerechten uit Zuid Europa. Binnen ons menu is het mogelijk om voor veel soorten gerechten te kiezen. Kies jij voor een lekkere Spaanse tapas? Of heb je altijd al eens heerlijk vis willen eten uit de Middellandse zee? Bij ons is het allemaal mogelijk. Mocht je bepaalde dieet wensen hebben dan is het altijd mogelijk om dit aan ons mede te delen. Onze kok zal hier vervolgens op letten bij het bereiden van de gerechten.

Zowel afhaal als fysiek eten

Het zal niemand zijn ontgaan, het is weer mogelijk om naar het restaurant te kunnen. Dit brengt met zich mee dat wij je graag uitnodigen om eens langs te komen bij ons restaurant in Gouda. Door zelf langs te komen is het mogelijk om de sfeer te proeven en om echt eens gezellig uit eten te gaan in Gouda. Naast reserveringen op afspraak is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons afhaalmenu. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om heerlijk te eten tijdens deze rare tijden.

Fine Dining

Wij hebben een unieke selectie van mediterraanse gerechten, wijnen en hapjes.

RECENSIES VAN ONZE KLANTEN

REACTIES

“Tapas erg lekker”

Onze favoriete restaurant in Gouda. Eten hier geregeld. Echt een aanrader! Ik vind persoonlijk de La Oliva tapas erg lekker.

Leonie Kleijn

“Pasta met truffel”

Heerlijk gegeten ! De pasta met truffel is een aanrader! Vriendelijke bediening. Gezellig restaurant met leuke sfeermuziek. “

Anneke Dendas

“Lekker en verzorgd”

Vriendelijke bediening en stijlvol ingericht.
Het eten was erg lekker en verzorgd. In het historische centrum van Gouda

Art Home

“De porties zijn groot”

Een soort van shared dining idee. Op je bord worden wat verse gegrilde groenten neergelegd. De porties zijn groot”

Xander Bartels

OPENINGSTIJDEN

Lente | Zomer

MAANDAG
GESLOTEN

DINSDAG
17:00 t/m 23:00

WOENSDAG
17:00 t/m 23:00

DONDERDAG
12:00 t/m 23:00

VRIJDAG
12:00 t/m 23:00

ZATERDAG
12:00 t/m 23:00

ZONDAG
12:00 t/m 23:00

CONTACT

Markt 16, 2801 JH Gouda

0182 607 276

BEOORDELINGEN

FACEBOOK BERICHTEN

CONTACT GEGEVENS

Markt 16, 2801 JH Gouda

info@laoliva-gouda.nl

0182 607 276